Holistisk Energipsykologi

Holistisk Energipsykologi

I holistisk energipsykologi arbejder jeg med de fysiske, følelsesmæssige, mentale og intuitive bevidsthedsniveauer. På hvert niveau er der forskellige typer af energier, som vi arbejder med at bevidstgøre.

Ved at tage udgangspunkt i din livshistorie, finder vi ud af hvilke psykologiske energier der er tale om, og sammen finder vi en balance i din livspraksis. Vi ser blandt andet på hvilken psykologisk profil du har, hvad du er god til, og hvad du kan blive bedre til.

En psykologisk profil kunne f.eks. se ud på følgende måde: Du er en sensitiv person, der registrerer stemninger omkring dig. Du tager hensyn til andre, faktisk så meget hensyn, at folk omkring dig udnytter, at du har svært ved at sige nej. Det gode er evnen til indføling, men det du kan blive bedre til er at sætte grænser. Vi går naturligvis mere i dybden i arbejdet med din personlige profil, men det nævnte er et typisk udgangspunkt hos nogle af mine klienter.

Når vi sammen har fået et overblik over din psykologiske profil, går vi et skridt videre og arbejder med at integrere din psykologiske profil i din konkrete livspraksis. Dét der sker med dig i denne proces, er at du får en følelse af at nå ind til din ægte kerne – dét noget der er dit unikke selv. Der er ikke andre end dig, der har lige præcis den energisignatur som du har, og det er derfor det er så spændende  at arbejde med holistisk energipsykologi.

Nogle klienter kombinerer en periode med holistisk energipsykologi med nogle kvartalsvise lifecoach sessions, men vi kan selvfølgelig udvikle et forløb, der er fuldstændig skræddersyet til din personlige proces.

Folk spørger ofte om følgende:

Hvad koster det?

Prisen for en Holistisk Energipsykologi session på 2 timer er  kr. 1000,-

Hvor lang tid tager det -skal jeg komme flere gange?

Det afhænger af hvad du vil bruge det til, men allerede efter første session på 2 timer  har du konkrete redskaber du kan bruge i din livspraksis.

Hvor er det?

På min adresse, men det kan også lade sig gøre at Skype. Du får selvfølgelig de udviklede materialer tilsendt, hvis vi bruger Skype.

Du kan også prøve at teste dig selv her http://jivayou.com hvis du vil se din energipsykologiske profil. Testen er udviklet af Kenneth Sørensen og Søren Hauge som begge arbejder med energipsykologi. Jeg kan varmt anbefale at se nærmere på Kenneths arbejde her https://kennethsorensen.dk