Blog

Alt er energi!

Jeg arbejder med energi – sådan helt konkret opfatter og mærker jeg energier i og omkring dig. Jeg kan “se” hvad dét er du har brug for, og du ved selv på et ubevidst plan, hvad du har brug for. Så på baggrund af hvad jeg “ser” og du intuitivt ved, vælger vi en behandling specielt konstrueret til lige præcis dig. Da jeg arbejder med energi arbejder jeg også på alle planer i en holistisk forståelse af dig, så vi arbejder med energi på et fysisk, biologisk, kemisk, psykologisk, filosofisk og om du vil også spirituelt plan.

Dét der med at “se” er der ikke noget mystisk ved, det kan alle mennesker. Det er blot et spørgsmål om at blive bevidst om, at flytte sin opmærksomhed fra sindets intelligens til hjertets intelligens. Du har nok hørt om begrebet empati, og det er i bund og grund dét vi tager udgangspunkt i.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *