Hvem er jeg?

Janni Ansel – Ja det hedder jeg, men energipsykologisk er jeg beskrevet som Oplyseren og Forvandleren. Min livsopgave er, at få mennesker til at indse, at livet er fuld af uendelige muligheder, og at vi selv har ansvar for at opnå et liv i glæde og harmoni.

Derudover er jeg lektor Cand.mag i filosofi og psykologi, uddannet ved SDU og RUC, med speciale i erkendelsesteori, metafysik, intelligens, læring og pædagogik.

Jeg har 15 års forskererfaring i læring og pædagogik ved institut for Uddannelsesforskning på RUC, hvor jeg indgik i internationale forskernetværk (ESREA),og  hvor jeg også efteruddannede mig i Community of Practise in Education på University of Ulster Irland.

Jeg har yderligere 2 års efteruddannelse i  Moderne filosofi og Globalisering på institut for Idehistorie og filosofi ved Århus Universitet, og arbejdet som ekstern lektor i teoretisk pædagogik på DPU og SDU.

Jeg har en mangfoldighed af erfaringer i uddannelsessystemet med arbejde som kursusleder for pædagogikumkandidater, projektkoordinator af EU projekter, pædagogisk  udviklingskonsulent, IKV vejleder samt underviser i psykologi og filosofi.

Sideløbende har jeg arbejdet som projekt- og proceskonsulent i kommunikation og tværfagligt samarbejde i private- og offentlige virksomheder, og er forfatter til artikler og bøger omhandlende erkendelse og læring.

Jeg er yderligere uddannet i det, som det “etablerede” ville kalde det “alternative”, og det “alternative” ville kalde grundlæggende visdom:

Warrior Wisdom ved Pablo Russel – hos ham har jeg lært en anderledes tilgang til ledelse.

Energipsykologi ved E Academy – hos dem har jeg lært en anderledes tilgang til psykologiske profiler.

Soulbody Fusion ved Jonette Crowley – hos hende har jeg lært en anderledes tilgang til relationer mellem mennesker.

Ny Tids Biologi  ved Touchpoint – hos dem har jeg lært en anderledes tilgang til at forstå energi, vibration og frekvens.

Reiki Healing ved Catherina Severin – hos hende har jeg lært at arbejde med energi i krop og sind

Magnetisme ved Roberto Barbosa hos ham har jeg lært at arbejde med energi, chakraer og magnetisme

Bach Remedier ved Susanne Løfgren hos hende har jeg lært at arbejde med planternes helbredende energi

… Så hos mig vil du finde en evidensbaseret alternativ tankegang, der bygger på “best practise”, kontinuerlig forskning, og aktiv netværksbaseret dialog.

For ikke at tale om en hel ny pædagogisk-psykologisk filosofi om bevidstgørelse af ubevidst information og ubevidst kommunikation blandt mennesker. Resonant Intelligens® er baseret på flere års national og international forskning samt erfaringer med aktualisering af menneskelige ressourcer.

I min fritid arbejder jeg for, at marginaliserede sociale grupper får mulighed for at udvikle deres ressourcer. Jeg er aktiv i fundraising af midler til socialt udsatte, og tager i det hele taget det sociale ansvar for mine medmennesker alvorligt.

One thought on “Hvem er jeg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *