Soul Body Fusion® Practitioner

Soul Body Fusion® Practitioner

Jeg arbejder med Soul Body Fusion®, som er en teknik hvor din bevidsthed forenes med din krop. Du vil kunne mærke tydelige fysiske reaktioner blot efter en behandling. Hos nogle klienter mærkes det som varme, hos andre som summen og prikken. Det er forskelligt, hvordan det opleves, men fælles for alle klienter er, at de får mere energi.  Dèt som der er fokus på i denne behandling er at få din krop og bevidsthed til at fungere som en helhed. Det er en teknik, hvor resultatet er, at du udvider dit potentiale på alle niveauer, og som giver dig klarhed og større forståelse for hvordan du kan skabe den virkelighed du ønsker.

Med Soul Body Fusion® får du:

  • En oplevelse af at være fuldt ud tilstede i din krop
  • En større følelse af at være i kontakt med dig selv
  • En bevidsthed om dine potentialer
  • En oplevelse af hvordan energi mærkes på celleplan, og hvordan det styrker dit energifelt
  • En følelse af balance, glæde og overskud
  • En opmærksomhed om din personlige og spirituelle udvikling

…og meget meget mere..

En Soul Body Fusion® behandling består af 3 behandlinger af ca. 45 minutter, hvor der mellem 1. og 2. behandling går en uge, og mellem 2. og 3. behandling går 2 uger.

I de ca 45 minutter pr gang oplever du en indledende afslapningsøvelse, herefter går vi videre til selve Soul Body Fusion® behandlingen, og til sidst afslutter vi med en Introspektiv Refleksionsøvelse.

Hele Soul Body Fusion® forløbet – dvs 3 behandlinger over en månedstid – koster 1200 kroner incl materiale til videre selvudvikling.