Blog

Resonans og matching er et must!

Din personlige udvikling kan ikke ses som en isoleret størrelse. Hele din personlighed hænger sammen i et kompliceret holistisk system, som jeg kan lære dig at navigere i. I vores kultur er der en tendens til at adskille tingene, hvilket blot gør det sværere at forstå hvad du i en given situation bør gøre.

Jeg arbejder ud fra en fysisk, biologisk, kemisk, psykologisk og filosofisk forståelse af menneskets væsen og min måde at formidle det på er baseret på flere års pædagogisk forskning i menneskers erkendelse.. Så i resonans og matching arbejder vi med såvel hjernebølgefrekvenser som kost altså det fysiske, men vi ser også på hvad dét er der “forstyrrer” frekvenserne ud fra et psykologisk aspekt. Det psykologiske hænger sammen med det miljø du er i, og det miljø du er i påvirker dit biologiske materiale. Det hele hænger sammen, og kan virke ganske uoverskueligt, men det er faktisk enkelt, når først du får en guide til at navigere i det.

Du får i en resonans og matching behandling konkrete personlige redskaber udviklet til lige præcis din personlige proces.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *